Moi taas! Viime vuonna tapahtumaa ei tosiaan päästy meidän puolesta järjestämään, mutta nyt tänä vuonna homma onnistuu jälleen!

Tervetuloa 4.10-5.10.2014 Porin opiskelijatalo Saikulle piirtämään 24-tunnin sarjista! Aloitamme klo 12.00 lauantaina ja jatkamme kellon ympäri sunnuntaihin klo 12.00 asti.

Jos paikka ei ole tuttu, osoite on: Antinkatu 7, FI-28100 PORI

Ilmoittautuminen osoitteeseen [email protected] Kerro ilmoittautuessa nimesi ja mahd. lisätiedot (esim. jos tiedät saapuvasi myöhässä, kerro se etukäteen!). Osallistuminen on ilmaista.

Meininki on edelleen samaan malliin kuin aiemmin, eli tavoitteena on piirtää 24 sivua sarjakuvaa 24 tunnin sisällä! Tyyli ja aihe ovat vapaat. Tuothan mukaan omat piirustusvälineesi ja evääsi sekä tarvittaessa yöpymistarvikkeet - emme kuitenkaan takaa nukkumisrauhaa paikan päällä. Tapahtumasta saa halutessaan poistua aikaisemmin tai käydä esim. nukkumassa välillä kotonaan. Sarjakuvan valmistumisesta olet vastuussa vain itsellesi. Pyrimme myös saamaan sarjakuvia jälkeenpäin Suomen 24 tunnin sarjakuvien galleriaan osallistujien niin halutessa.

Paikalta löytyy wc, jääkaappi, vedenkeitin ja kahvinkeitin jotka ovat osallistujien käytössä.

Tapahtuma on päihteetön. Osallistujien suositusikäraja on 15 vuotta.

Paikalle voi saapua klo 11 lähtien, jolloin tulemme paikalle avaamaan ovet ja laittamaan paikkoja järjestykseen.

24hcd-annalle-muokattu-normal.jpg